Jätä yrityksesi taloushallinto osaaviin käsiin!

Taloushallinnon ammattilaiset palveluksessasi!

Tiilitoimisto Ilkka Eskelinen Ky:n kokeneet ammattilaiset hoitavat yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti kirjanpidosta palkanlaskentaan ja verotukseen. Lisäksi tarjoamme erityisalojen asiantuntemusta mm. verojuridiikan alueella. Henkilöstömme kouluttautuu jatkuvasti, joten meillä on aina uusimmat tiedot toteutuneista ja tulevista muutoksista lainsäädännössä.

Kirjanpito

Tiedämme, että yrityksen pito ilman kirjapitoa on mahdotonta. Siksi tarjoammekin palveluitamme pienyrityksille ja perheyrityksille, jotka vaativat tilitoimistoltaan laatutyötä. Hoidamme myös kaksoiskirjanpidon jatkuvan, reaaliaikaisen kirjanpidon kautta. Ota yhteyttä ja anna kirjanpitosi tilitoimistomme koulutettujen ammattilaisten tehtäväksi!

Palkanlaskenta

Ulkoistaessasi palkanlaskennan meille, voit keskittyä yrityksesi ydintoimintaan. Me pidämme huolen siitä, että yrityksesi maksuliikenne sujuu aikataulussa, sopimusten ja asetusten mukaan. Voimme myös ylläpitää palkanmaksun tilikirjaa.

Verotus

Haluatko varmistaa, että verotuksesi on oikein? Hoidamme yrityksesi veroasiat kerralla kuntoon. Tuloverotus, arvonlisävero, varallisuusrekisteri, kiinteistövero, perintövero ja tievero - meillä on kokemusta kaikista näistä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa verojen laskeminen, veroilmoituksen laatiminen sekä lyhyen ja pitkän tähtäimen verosuunnittelu.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!